Pølse og Spaghetti på en morsom måte :)

Spaghetti i pølse

Etter mange uker med syke barn og lite matlyst måtte jeg ty til en litt mer kreativ middag for å prøve å få i ungene litt mat. Det hjalp faktisk !! Pølser og spaghetti slår som regel godt an og med denne vrien var det enda morsommere å spise middagen.

Barnslig og godt

Barnslig og godt

Se mamma ! Spaghettien sitter fast inni pølsa :)

Se mamma ! Spaghettien sitter fast inni pølsa 🙂

Minstemann syntes det var kjempe morsomt å trekke i spaghettien som hang fast i pølsebitene.

Det har blitt lite blogging på meg de siste månedene, men jeg har da fått gjort så mye annet denne tiden. En husmor skal jammen mestre mange roller. Disse siste ukene har jeg fått prøvd meg som sykepleier, både på dag og nattestid. Det er en stor tålmodighetsprøve for min del. Jeg kan godt like å dulle med å skjemme ut de syke, men er virkelig ikke så tålmodig når det kommer til de dagene hvor ungene holder på å bli friske…. da er det litt for mye av innstramminger og grining… Merkelig hvor fort unger venner seg av med de vanlige grensene og venner seg til å få alt som de vil.
Men, nå er vi friske og jeg kjenner jeg gleder meg utrolig til våren som er rett rundt hjørnet. Kan såvidt ane de små spirene av snøklokker som snart blomstrer i hagen og klør i fingrene etter å få begynt å rive vekk gamle kvister for å rydde plass til det nye livet som snart er på vei opp.

Jeg har til og med hatt litt sydilla den siste uken og gleder meg til å legge ut bildene av mine siste kreasjoner. Enda flere kyr, fugler, ballongbukser og til og med et ballongskjørt 🙂

Ønsker deg en velsignet helg 🙂

Tone´s

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s