Etter mange år med mye god mat som inneholder mye sukker og mel, bestemte jeg meg for å teste ut et liv uten mel og sukker. Jeg oppdaget et innlegg om «Spis deg fri» av Irina Lee, hørte lyd boken «spis deg fri» og kjente at dette var noe jeg ville prøve. Siden januar 2021 har jeg holdt meg borte fra sukker og mel, så det var ikke vanskelig for meg å starte på dette sist onsdag. Nå etter en uke med mat etter «Spis deg fri» metoden er jeg GIRA. Jeg kjenner at denne maten gjør veldig bra for både kropp og hode. Jeg har fått mye mer energi, hode er klarere og jeg kjenner at jeg har tatt kontroll over hva jeg putter inn i kroppen min hver dag.
Historien min er at jeg over lang tid har slitt med helsen. For noen år siden fikk jeg diagnosen Fibromyalgi, og har slitt med mye vondter og utmattelse i forhold til dette. Etter å ha prøve meg frem og tilbake med mat og trening, har jeg kommet til at jeg blir bedre når kroppen ikke får sukker og mel. Derfor er det med stor frimodighet at jeg nå legger ut på min reise mot et sunnere og gladere meg.
Fremover vil jeg dele av min erfaring på denne nye reisen her på bloggen min. Jeg vil og legge ut enkle oppskrifter , ukemenyer og tips til hva som er lurt å ha i handlekurven og i kjøkkenskapet om du ønsker å leve et liv uten sukker om mel.
For mer informasjon om «spis deg fri» kan du høre Irina Lee sin podcast med samme navn; «Spis deg fri» Der kan du og høre lydboken som ho har oversatt til norsk. Denne metoden tar utgangspunkt i hjerneforskning om sukker avhengighet og jeg fikk mange aha opplevelser da jeg hørte dette.

Fire klare grenser i «Spis deg fri»
