Frokost

Jeg har aldri vært så veldig glad i å spise frokost. Veldig ofte har jeg kuttet ut frokost, eller spist havregrøt litt sånn i farten. Nå kjenner jeg plutselig at frokost har blitt det beste måltidet jeg har gjennom dagen. Jeg prøver nå å lage litt mer ro og takknemlighet rundt det.

Når jeg for en uke siden begynte å «spise meg fri» lovte jeg meg selv at jeg skulle ta bilde av det jeg spiste hvert måltid og legge ut på min «Spis deg fri» Instagram konto #tone_spisersegfri. Dette for å inspirere meg selv til å spise rett, holde fokus og for å ha en plass å gå tilbake for å finne inspirasjon etter hvert som ukene går og jeg kanskje glømmer litt av hva jeg kan finne på å lage. Resultatet av dette har blitt at jeg danderer tallerkenen på en så fin måte som jeg klarer. Jeg tenkte jo at dette skulle være for å få et fint bilde, men det har jo blitt så mye mer enn det. Nå når jeg setter meg for å spise kjenner jeg på en enorm takknemlighet! Skal jeg virkelig få spise denne fine, gode og fargerike maten. Det blir litt sånn luksus i hverdagen!

Før jeg spiser har jeg blitt mye flinkere til å legge bort telefonen, puste litt, finne roen og takke. Jeg har så utrolig mye å takke for, som ofte bare blir en selvfølge.

Tenkte jeg ville dele de tre frokostene som jeg har blitt mest glad i. Så kanskje jeg kan være til inspirasjon for andre som ikke heller er så glad i å spise frokost.

Så vil jeg og takke for kjempe mye fin tilbakemelding etter jeg startet opp bloggen min igjen i går. Jeg var helt overveldet og det var nesten som jeg angra. Må innrømme at det var litt skumlere enn jeg tenkte det skulle være å være åpen. Kanskje det er litt tiden vi lever i nå og. Jeg treffer jo nesten ikke folk i det hele tatt, så det ble brått litt skummelt å se at så mange kunne «se» meg igjen.

Disse rundstykkene er kjempe enkle å lage, fulle med proteiner og smaker utrolig godt.

Slik kan du lage proteinrundstykker: ( i Spis deg fri måles alt i oz, derfor kommer og oppskriftene her i det målet. Høres innviklet ut, men du skifter bare ut gram med oz på vekten din, så er du i gang)

14 oz cottage cheese og 3 egg blandes sammen.

10 oz havregryn, litt salt, 0,5 dl vann, 1 ts bakepulver og 1 ts salt røres inn.

Sett rundstykkene på et stekebrett i 10 deler, stek på 200 grader i 20-25 min. Vipps, der er de klar!

Havregrøt med kanel, frukt og bær. Og et egg 😊 Havregrøten lager jeg av 1 oz havregryn, 4 oz melk og litt salt. Velg hvilke bær eller frukt du liker best å rundt Min absolutte favoritt er jordbær og blåbær, så digg når de er kommet i butikkene igjen!

Kjøleskapsgrøt kan lages på så mange måter. Den jeg har laget her har jeg laget av 1 oz havregryn, 4 oz melk, 0,5 oz chiafrø, 0,5 oz linfrø og 3 oz frosne bringebær. Jeg laget den krukke og satte den i kjøleskapet over natten. Siden jeg spiser frokost hjemme tømte jeg den over på tallerken og hadde 3 oz med frukt og bær over. Kjempe enkelt og så utrolig godt!

Jeg vil ønske dere en nydelig dag! Sol og fuglekvitring var det som omringet meg under dagens frokost, det gjorde godt langt inn i sjela.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s