Koselig lunsj og mødre i bønn!

En dag i uken treffes jeg og en god venninne med de søte små guttene vår for lek og bønn. I dag gikk vi en tur i godveret før vi gikk hjem til moseveien for å leke litt, drikke litt kaffi og spise lunsj sammen, så er det hviletid for guttene. Da finner vi frem litt kos og te og har en god bønnestund sammen. Vi ber for skolene, barnehagene, ekteskap og arbeidsplassene i bygda, familiene våre og vennene våre. Vi er med i et nettverk som heter «Mødre i bønn», som finnes i mange land. Det gjør noe med oss når vi ber sammen, det er en veldig god stund hvor vi får takke og be for alt rundt oss.

I dag fikk jeg så lyst å lage en pastasalat som vi kunne kose oss med og som ungene kan få når de kommer hjem etter skolen. Det er en veldig enkel pastasalat med skinke.

Pastasalat og grove scones

Pastasalat og grove scones

1 rømmme
1/2 pakke majones
1 pakke kokt og avkjølt pasta
1 boks skinke
1 boks mais
1 paprika
1/2 – 1 purre
– alt røres sammen og kan serveres med det samme, men smaker og godt etter en dag og to i kjøleskapet.

Laget noen scones og som jeg serverte til salaten. I dag gjorde jeg det veldig enkelt og brukte en pose grove scones fra Toro, hvor jeg hadde litt ekstra med gresskarkjerner oppi før jeg rulla ut og stekte de. Det finnes sikkert mange varianter med hjemmelagede scones som er bedre enn disse, men jeg var faktisk imponert over hvor godt de smakte til å være rett fra en pose! Kan anbefales.

Nypressa afrikansk te

Nypressa afrikansk te

Svigermor er så snill og kjøper som regel med seg te til meg når hun er ute og reiser. Denne teen er fra Afrika. Fant nettopp ut at presskanna som bare har stått og samla støv i skapet og kan brukes til te! Veldig greit når vi er flere som er glad i nypressa te!

Eplebiter med kanel, enkel og sunn kos

Eplebiter med kanel, enkel og sunn kos

Eplebiter med kanel på er en av mine favoritter og står ofte på bordet i moseveien. Det er så enkelt og smaker så godt! Fin måte å få i seg en av de fem til dagen 🙂

Nå kommer vel snart ungene inn døren og da er det leksetid!

Ønsker deg en herlig dag 🙂

Tone´s

2 thoughts on “Koselig lunsj og mødre i bønn!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s